behandlingar och priser _ hudvård

ansiktsbehandlingar

Alla ansiktsbehandlingar börjar med en hudanalys för att på bästa sätt skräddarsy den optimala behandlingen för din hud. Vi skräddarsyr alla behandlingar efter dina önskemål, hudtyp och hudtillstånd. Produktrekommendation ingår i alla behandlingar för att uppnå det resultat du önskar.

Hemmahudvården är viktig för att bevara resultaten och uppnå bästa resultat.

pro power peel

Dermalogicas nya kemiska peelingar behandlar markanta åldersförändringar såsom linjer, rynkor, och pigmenteringar. Det finns även möjlighet att behandla fet problemhy för att förbättra struktur och dämpa talgproduktion.

Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager ovh cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

hudanalys 15 minuter

Du kan kostnadsfritt boka en 15 minuter hudanalys för att få råd och tips om behandling samt hemmahudvård för att uppnå bästa resultat.

porrengöring 60 minuter

Behandlingen för dig med orenheter som behöver avlägsnas. Behandlingen går att göra även på rygg, bröst och andra områden som drabbats av orenheter.

ansiktsmassage 30 minuter

Unna dig en stunds avkoppling med härlig ansiktsmassage. Behandlingen börjar med rengöring, massage med vårdande serum/oljor och avslutas med återfuktande produkter.

proskin 30 minuter

Passar den kund som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull behandling. 

proskin 60 minuter

Perfekt för dig som vil ha både resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på dekolletage, hals och ansikte. Behandlingen avslutas med djupgående intensivbehandling med serum, masker samt eventuell apparatur eller touch therapy.

vitamin C-PRO

En kraftfull ansiktsbehandling som förser huden med ultrastabilt vitamin C. Resultatet är mer lyster, jämnare hudsyruktur och även förstärkt skydd mot yttre miljöpåverkan som bryter ner huden.

Kan med fördel bokas som en kur på 3 behandlingar med minst 14 dagars mellanrum.

massage

Vi anpassar massagen efter dina behov, beroende på om du behöver en mer djupgående behandling eller bara vill ha en avkopplande stund.

Vill ni ha massage på arbetsplatsen kan jag även komma ut till företag.

fransförlängning

Du kan uppnå allt från ett naturligt till extremt resultat beroende på hur dina egna fransar är i längd, täthet, tjocklek och kvalitet. 

Vi anpassar förlängningen efter dina ögon, fransar och önskemål. Vi är noggranna med att applicera fransarna på rätt sätt för att utföra en säker förlängning utan slitage på dina egna fransar. Vi jobbar med både singel- och volymfransar som går att både kombinera och göras separat för sig, kontakta oss vid frågor.

lashlift

Lashlift är en behandling då man böjer upp fransarna med en permanentvätska. Effekten varar ca 6-10v. Behandlingen avslutas med fransfärg samt en vårdande keratinbehandling.

browlift/lamination

I denna behandling permanentar man brynstråna, resultatet blir följsamma brunstrån som man lätt kan styla i den riktning man vill och de håller sig på plats. Effekten vara ca 4-8v.